Nieuw! Kees&Beer boekenabonnement: elke maand nieuwe boeken op je deurmat voor 29,95 per maand (incl. verzendkosten)

Hou jij ook zo van (voor)lezen? Kees&Beer komt met iets nieuws. Iedere maand een pakketje met nieuwe boeken op jouw deurmat. Zo heb je altijd zonder moeite iets nieuws te lezen in huis. Bovendien maken we van ieder pakket een feestje met vrolijk inpakpapier en leuke goodies. Wil je een boek niet zelf houden omdat je hem bijvoorbeeld al hebt? Dan heb je gelijk een leuk kadootje in huis om weg te geven! Sluit nu jouw abonnement af en ontvang een gratis welkomskadootje t.w.v. €2,95. 

Alle voordelen van ons boekenabonnement:

  • gratis welkomskadootje
  • de nieuwste boeken en leukste vondsten
  • iedere maand minimaal 2 boeken 
  • leuke goodies, ieder pakket een feestje

Met het boekenabonnement ontvang je in ieder pakketje minimaal 2 boeken afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Dit varieërt van leuke kartonboekjes tot prachtige prentenboeken. Hierbij houden we ook rekening met de seizoenen en speciale dagen. We doen iedere maand ons best om de leukste vondsten en nieuwe parels voor jou op te zoeken.

Kies voor een abonnement (0-2 jaar of 2-4 jaar). Door de geboortedatum van jouw kleintje in te vullen zorgen wij dat gedurende de looptijd van jouw abbonement je boeken blijft ontvangen die afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Wanneer je kindje 4 jaar is wordt abonnement automatisch stopgezet. 

Hoe werkt het? 

  1. Kies voor het juiste abonnement 0-2 jaar of 2-4 jaar. 
  2. Laat ons weten hoe oud je kindje is, zodat wij iedere maand het boekenaanbod af kunnen stemmen op de leeftij van jouw kind. 
  3. Je betaalt in de shop voor de eerste maand en sluit hiermee een abonnement voor onbepaalde tijd af. Je abonnement is, na de minimale looptijd van 3 maanden, maandelijks opzegbaar.
  4. Je ontvangt rond iedere 1e van de maand een pakketje met boeken op jouw deurmat. Je eerste pakketje wordt samen met een welkomskadootje verstuurd op de eerstvolgende verzenddatum.  
  5. De volgende maanden betaal je door middel van automatische incasso en ontvang je automatisch iedere maand een nieuw pakketje boeken op jouw deurmat. 

Met de aankoop van dit product ga je akkoord met de maandelijkse incasso van 29,95,- per maand door Kees&Beer voor onbepaalde tijd, vanaf de aankoop van dit artikel. Na de betaling in de shop wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven van het rekeningnnummer waarmee de eerste betaling in de webshop is voldaan. Het abonnement loopt automatisch tot wederopzegging of wanneer het kind 4 jaar is geworden. Dit alles met een minimale looptijd van 3 maanden. Op dit abonnement zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Let op! Het is niet mogelijk je abonnement te betalen met Klarna. Wanneer jouw order met deze betaalmethode is voldaan zal deze automatish worden geannuleerd. 

© 2019 - 2024 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel