Blog #2: Wij gaan op de Berenjacht

Wij gaan op berenjacht. We gaan een hele grote vangen. Wat een prachtige dag. We zijn niet bang..

Zonder het boek er bij te pakken tik ik deze regels weg. Nog steeds ken ik dit boek uit mijn hoofd. Dit boek - de Berenjacht - zoals wij dat vroeger kortweg noemde was vroeger mijn absolute lievelingsboek. 

Iedere woensdag haalde ik dit boek weer uit de overvolle boekenkast van mijn opa (ruim 40 jaar werkte hij bij boekhandel Kniphorst in Wageningen - onze liefde voor lezen is ons dus met de paplepel ingegoten). Bij mijn oma op de bank gekropen heb ik dit boek wel duizenden keren gelezen. Nog voor ik naar de basisschool ging kende ik dit boek uit mijn hoofd.

Het exemplaar van mijn opa is nu van mij -  en mijn exemplaar (ooit van mijn opa voor mijn verjaardag gehad) staat nu op de plank in Kees zijn kamertje. Een boek met fijne herineringen. 

Heel speciaal dat ik nu dit boek zelf mag verkopen in mijn webshop. Zodat jullie er hopelijk veel fijne momenten en mooie herrineringen mee mogen maken. Dat bedoelen we dus wanneer we zeggen geselecteerd met liefde. 

 • Wij gaan op berenjacht
  Wij gaan op berenjacht

  Een echte klassieker, die uiteraard niet mag ontbreken bij Kees&Beer.

  Samenvatting
  Samen met hun vader gaan vier kinderen op berenjacht. Ze zijn nergens bang voor. Ze gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere…

  € 15,95
© 2019 - 2024 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel