Veiligheidsvoorschriften

Veiligheid staat bij Kees&Beer voorop. Daarom vindt u op deze pagina alles over de veiligheid van onze producten. Laat u hier niet door afschrikken - wanneer u onderstaande voorschriften in acht neemt kunt u onze producten met een gerust hart aan uw kleintje geven. 

Voor al onze producten maken wij gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Onbewerkt hout en siliconen kralen 100% vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.  Alle producten worden door ons persoonlijk - op gespecialiseerde wijze en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervaardigd. Maar natuurlijk kan alles kapot. Controleer daarom na ieder gebruik de producten op eventuele beschadigingen. 

Ons advies is om kinderen niet zonder toezicht te laten spelen met ons bijtspeelgoed. Geef daarom onze speenkoorden en bijtringen nooit mee naar bed. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van onze producten en de veiligheid van uw kind. Kees&Beer is niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele schade. 

Garantie
Heeft het product een mankement neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een  oplossing! 

Wettelijk gezien bent u verplicht binnen twee maanden na het geconstateerde gebrek contact met ons op te nemen. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kosteloos zorgen voor de vervanging of reparatie van uw product. Doet het mankement zich voor binnen zes maanden na aankoop kunt u gratis gebruik maken van de reparatieservice. Is er iets stuk gegaan buiten de garantieperiode kunt u gebruik maken van de reparatieservice op eigen kosten.  Toezenden van een product met een defect is altijd voor rekening van de klanten, terugzenden na de reparatie nemen wij voor onze rekening. Retourzenden van een product is voor eigen risico. We radden u dan ook aan het artikel te verzenden als pakket met Track and Trace code. Een product met een defect of slijtage moet altijd direct vervangen of gerepareerd worden. 

Voor reparatie stuur een mailtje naar info@keesenbeer.nl

Onderhoud

Het product kan schoongemaakt worden met een licht vochtige doek. Houd het product niet volledig in het water in verband met het zacht worden en het werken van het hout. 

Het is niet mogelijk de producten uit te koken in bijvoorbeeld vaatwasser of  magnetronsterilisator . 

© 2019 - 2024 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel