Blog #4: Persoonlijk & professioneel

Dat is waar wij met Kees&Beer voor staan. Het klinkt wat tegenstrijdig en dat is het soms ook. Maar beide zijn voor mij als ondernemer belangrijk en juist door deze mix wil ik onderscheidend zijn met Kees&Beer. 

Als professioneel bedrijf voelen wij ons verantwoordelijk om jou de beste service te lenen. Jij investeert in een aankoop voor een mooi kraamkado of jouw eigen babyuitzet (hoe bijzonder is dat?!) en wij voelen ons verantwoordelijk om goed met het door jou in ons gestelde vertrouwen om te gaan. Dat betekent dat wij altijd ons best doen om jouw bestelling zo goed en snel mogelijk te verzenden. 

Hygiëne en veiligheid staan bij ons voorop! In onze webshop vindt je alleen producten van de hoogtste kwaliteit. Ook voor het maken van onze eigen producten maken we alleen gebruik van de beste materialen en een veilige werkwijze. 

Toch vinden we het belangrijk om regelmatig het gezicht achter Kees&Beer te laten zien - die persoonlijke touch. Dit doen we bijvoorbeeld door af en toe een kijkje te geven achter de schermen op Instagram en in deze blog. Zo weet je bij wie je je product koopt, vinden wij wel zo leuk. En zie je ook dat ik, Cornelijn, naast eigenaar van dit bedrijf ook moeder ben van (binnenkort) 2 kleintjes. 

Ik ken de lusten én lasten van het moederschap en zit midden in mijn eigen doelgroep. Alle producten in de webshop zijn dan ook met liefde door mijzelf bij elkaar gezocht. Alles waar ik verkoop sta ik achter en vind ik zelf handig, fijn of mooi - zo is alles met liefde geselecteerd of gemaakt. Wat ik met Kees&Beer voor ogen heb is een webshop vol met bijzondere en fijne producten die je als kadootje voor jezelf of voor een ander koopt. Een heel belangrijk uitgangspunt voor mij is hierbij ook prijs/kwaliteit. Want als mama van twee kleintjes weet ik ook dat een babyuitzet énorm duur is en de producten in onze webshop vaak een extraatje zijn. Daarom pakken wij jouw bestelling altijd als kadootje in. Of het nou om weg te geven is of niet; altijd een bijzonder momentje. 

Dit inpakken gebeurt gewoon bij ons thuis. Onze magazijn is op zolder en het inpakken doen wij aan de eettafel. Ieder pakketje wordt door mijzelf met liefde ingepakt; alles gaat door mijn handen heen voor het op de post gaat. Dit voelt soms niet echt 'professioneel'. Toch zou ik het niet anders willen. Ook dit is voor mij een belangrijk persoonlijk stukje en bovendien vind ik het heerlijk al jullie pakketjes in te mogen pakken. Met als finishing touch een door mijzelf handgeschreven kaartje. 

Tot slot. Je hebt ze vast wel eens langs zien komen - die quotes met 'When you buy from a small business an actual person does a happy dance'. En het voelt een beetje cliché maar het is echt waar. Ondanks dat we het steeds drukker krijgen maakt van iedere binnenkomende bestelling mijn hart een sprongetje. Op Instagram praat ik altijd in de wij-vorm; en hoewel ik ieder berichtje persoonlijk plaats bedoel ik met deze 'wij' alle familie die achter de schermen hard meehelpt aan Kees&Beer. Van hulp bij de website, dagelijks wegbrengen van jullie bestellingen tot mijn moeder die met héél veel liefde alle mooie hydrofiele items maakt in haar atelier.  

Ieder bestelling wordt door mij met enorme zorg en aandacht ingepakt. Daar kun je van opaan. Maar weet ook dat een jonge mama met een enorme passie voor ondernemen enorm blij wordt van jou bestelling en dat jij mijn droom werkelijkheid maakt door bij mij te kopen. 

Duizendmaal dank dat jij mijn klant bent. 

Liefs, Beer 

© 2019 - 2021 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel