Hoera! Zwanger

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een hele bijzonder tijd want je wordt mama; misschien zelfs voor de eerste keer.

Op onze website vindt je de fijnste items voor je babyuitzet maar ook de mooiste babykamerdecoratie, verzorgingsproducten en allerlei fijns voor jou als (aanstaande) mama. Voor alle zwangere mama's hebben we in de webshop een pagina 'Zwanger' aangemaakt met alle items voor tijdens je zwangerschap. Maak je babyuitzet extra persoonlijk met de naam van jouw kleintje in de vorm van bijvoorbeeld een speenkoord of wagenspanner. Wij kunnen best een geheimpje bewaren! 

Neem ook eens kijkje op onze blog 'Liefs, Beer' voor allerlei artikelen rondom zwanger zijn en moederschap. Volg ons op Instagram (@keesenbeer.nl) voor inspiratie, leuke ideeën en een kijkje in het leven van Kees. 

Gratis mijlpaalkaartjes

Om jou te feliciteren met je zwangerschap krijg je een kadootje van Kees! Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Je ontvangt dan van ons een gratis setje Kees&Beer mijlpaalkaartjes (t.w.v. €5,95)*.

Vul het formulier in »

*de gratis mijlpaalkaartjes worden alleen verzonden naar adressen in Nederland

© 2019 - 2021 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel