BIBS-abonnement: elke maand drie nieuwe spenen op je deurmat 

 • Veilig en schoon: altijd een tijdige wissel van je spenen;
 • Nooit meer misgrijpen: speentje voor thuis, in bed, de opvang;
 • Altijd nieuwe (seizoens)kleuren; 
 • Lekker makkelijk, elke maand automatisch drie nieuwe spenen op je deurmat!

Sluit nu een abonnement af voor 14,95 per maand (incl. verzendkosten) en ontvang een GRATIS houten speenkoord bij je eerste levering.

Hoe werkt het? 

Volgens de veiligheidsnormen moet je zes weken de speen van je kindje vervangen. Dit maken wij bij Kees&Beer nu extra makkelijk met het BIBS-abbonement. Sluit een abonnement af en je ontvangt van ons iedere maand, of ieder kwartaal, automatisch drie nieuwe BIBS-spenen op je deurmat. En bij je eerste bestelling ontvang je een gratis houten speenkoord kado.

 1. Maak een keuze of je iedere maand of ieder kwartaal drie nieuwe spenen wilt ontvangen.
 2. Kies welke kleurmix je wilt ontvangen: voor een jongen, meisje of neutrale tinten.
 3. Laat ons weten hoe oud je kindje is, wij selecteren dan de juiste maat BIBS-spenen en groeien met je kindje mee (T1 of T2).
 4. Je betaalt in de shop voor de eerste maand en sluit hiermee een abonnement voor een half jaar af. Op dit abonnement zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Na een halfjaar stopt het abonnement automatisch. Informatie over het verlengen van je abonnement vindt je in de laatste termijn van je abonnement.
 5. Je ontvangt binnen 3-5 werkdagen je eerste set BIBS-spenen én het gratis houten speenkoord.
 6. De volgende maanden betaal je door middel van automatische incasso en ontvang je op de door jou gekozen frequentie automatisch drie nieuwe BIBS-spenen in een willekeurige mix op je deurmat. 
  Let op! Het is niet mogelijk je abonnement te betalen met PayPal of Klarna. Wanneer jouw order met deze betaalmethode is voldaan zal deze automatish worden geannuleerd. 

Waarom moet je spenen vervangen?

Uit onderzoek blijkt dat slechts 35% van de ouders op tijd de fopspenen van haar kind vervangt. De WHO adviseert spenen iedere 4-6 weken te vervangen. Echter  wordt vaak een speen gebruikt tot hij sporen van slijtage begint te vertonen. Maar dit kan hele gevaarlijke situaties opleveren. Het is belangrijk dat de speen in optimale conditie is om bestand te zijn tegen het zuigen en bijten van je kleintje. Alleen dan kan de veiligheid van de speen gewaardborgd worden. En daarmee neem je toch geen enkel risico. Met ons BIBS-abonnement voldoe je zonder veel moeite aan deze veiligheidseisen.

Contact

Vragen over het BIBS-abonnement van Kees&Beer? Mail ons op info@keesenbeer.nl of stuur ons een bericht via Instagram: @keesenbeer.nl

© 2019 - 2021 Keesenbeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel